Relatie Coaching

Relatie Coaching

Wij richten ons vooral op mannen die vanwege een crisis niet meer weten hoe ze hun relatie kunnen herstellen. Heftige ervaringen in het huwelijk kunnen leiden tot verwijdering en uiteindelijk tot een breuk tussen de partners. Hoe kun je (in je eentje) de relatie herstellen, vertrouwen herstellen, weer samen gelukkig worden? Ook stellen die hier samen aan willen werken zijn welkom. Onze inzet zal gericht zijn op vertrouwen en gelijkwaardigheid binnen de relatie. Het doel is om samen weer gelukkig te worden, niet in afhankelijkheid maar in vrijheid. Wij hebben een diepgeworteld geloof voor het huwelijk en herstel van het onmogelijke.

Voor wie

Relatie Coaching bieden wij aan stellen die geloven in een monogame unieke relatie zoals het huwelijk. Om wat voor reden dan ook is er iets mis gegaan. Onze ervaring is dat met de juiste hulp heel veel mogelijk is. Wij hebben een groot hart voor stellen en hun behoefte aan geluk. Daarnaast heeft de oprichter passie voor de rol van de man in het bijzonder. Mannen die moedig genoeg zijn om hun eigen aandeel te onderzoeken. Wij bieden daarnaast hulp aan instanties die actief het huwelijk willen ondersteunen.

Hoe

Coaching van mannen één op één of sessies per stel. Tijdens het intake gesprek wordt het doel en het aantal gesprekken met elkaar vastgesteld. Tijdens de gesprekken ontstaat meer inzicht in de oorzaken van gedrag en het effect op elkaar.

Bewust liefhebben van jezelf en de ander maakt echt gelukkig.

Om meer inzicht te krijgen in het persoonlijk communicatie profiel kan het Life Languages Profiel onderdeel zijn van de coaching. Vervolgens gaan we met dat inzicht aan het werk met behulp van praktische oefeningen. Training, advisering en mentoring van organisaties is maatwerk en zal per opdracht gezamenlijk worden bepaald.

Mogelijke vragen

  • Stellen die door een crisis niet meer weten hoe verder te gaan. Hoe herstel je vertrouwen? Hoe wordt je relatie gelijkwaardig?
  • Mannen die hun relatie ‘alleen’ willen herstellen. Wat kan je doen?
  • Instanties die vastlopen in het ondersteunen van huwelijken. Wat is er preventief mogelijk?
  • Instanties die leiden onder huwelijksproblemen en hulp nodig hebben bij hun eigen crisis hulp.

Wilt u meer informatie?